Effektiv i friluft

Svært mange har lært å kjenne våre estetiske tiltalende og effektive kvartsvarmere

Varmelampeforhandler

ALFA Solskjerming i Drammen er forhandler av varmelamper. Det er ikke uten grunn at svært mange refererer til en kvartsvarmer som en terrassevarmer, siden det er den eneste virksomme varmeløsning som gir mening utendørs.

Kostnadsrasjonell løsning

Mange elsker allerede våre varmelamper tilpasset privatbrukere. Det er uten sammenligning den mest kostnadsrasjonelle varmeløsningen i friluft, siden de er spontane og gir direkte varme der du trenger det, uavhengig av om det er litt vind.

varmelampe

Rio Varmelampe

Rio varmelampe er en allsidig, nett og elegant varmer som passer innstilmessig både til innendørs og utendørs miljøer, samtidig som den tilbyr god varme i svært ulikeinstallasjoner. Den nyeste teknologien på markedet er kvartsvarming, det vil si infrarød varme. Kvartsvarmere blir ikke påvirket av for eksempel vind og kan også monteres på vegg, gulv og tak. De kan også stå nærmere en markise eller parasoll enn en gassbrenner.

Tilgjengelig med 1,5kW eller 2kW Philips kvartselement, med en høykvalitetsspektral aluminium spredningsreflektor. Den har justerbar stålbrakket for enkel veggmontering og er utstyrt med beskyttelsesgitter og reflektorkasse i presset aluminium.

Kan monteres med bevegelsessensor eller ulike kontrollere. Dekningsområde 9 – 12 m2. Lang levetid på element.