Utvendig monterte persienner kan være en god løsning for møterom eller soverom

Utvendig monterte persienner gir minimal varmeoverføring til rommet, og dette gir laveste avskjermingskoeffisient av alle former for solskjerming. Brukes til blending i møterom eller soverom. Leveres i mange ulike farger som kan tilpasses fasadens linjeføring og fargebruk.

utvendig persienne 3

Kontroller sollyset

Persiennene kontrollerer lysfordelingen og eliminerer blending uten å hindre ventilasjonen. For brukeren betyr utvendige persienner total fleksibilitet. Persiennene kan heves om vinteren og i overskyet vær, og vinkelen på lamellene kan reguleres slik at naturlig dagslys slipper inn etter behov. Alt dette kan fjernstyres innenfra, enten manuelt eller med motor.

Produktfordeler

  • Holder effektivt varmen ute
  • Gir bedre arbeidsmiljø med lavere innetemperatur
  • Kan sammenkobles opp til 20 kvm, noe som gir lavere totalkostnad
  • Tåler vær og vind bedre enn annen solskjerming
  • Har best solskjermingsfaktor
  • Gir lavere investeringer og driftskostnader på klimaanlegg
  • Gir bra utsyn og lysinnslipp samt hindrer innsyn
utvendig persienne 2
utvendig persienne 4

50 mm

Diplomat og President 50 er utvendige persienner som er meget godt egnet til mindre viduspartier. Diplomat 50mm betjenes med endeløs line. President 50 betjenes også med line men kan i tillegg betjenes med sveiv. Man kan seriekoble flere President 50mm med en sveiv.  Alle styreskinner og dekkasser leveres etter RAL frg kode.

60 mm og 80 mm

ALFA Solskjerming forhandler Warema Persienner. 60 og 80 mm persienner med vulstet lamell og skinnestyring er de mest brukte persiennene. 60 mm persienner brukes gjerne der fasadelivet ikke muliggjør å montere en persienne med større bredde i lamellen. En 60 mm persienne må ha min. 110 mm utsparringsplass, mens en 80 mm persienne må ha 130 (For arkitekter er det viktig å ta hensyn til byggtoleranser og gjerne tegne inn min. mål + 20 mm).

utvendig persienne 1

ALFA Solskjerming i Drammen leverer og monterer alle type utvendige persienner, alt i fra 50mm som er egnet for mindre vindusflater. 60 og 80mm samt Z lameller er beregnet for større vindusflater. Ta kontakt for mer info, vi har alle persienner er montert i vår butikk/utstilling.