Markiser med kompakt og robust konstruksjon

Alfa Solskjerming i Drammen er forhandler av terrassemarkiser som passer for private boliger, såvel som restauranter og butikker. Den vil gi din fasade et forbedret utseende og et komfortabelt ute- og innemiljø.

terrassemarkise hvit

Skreddersydde markiser

Markisene «skreddersys» til ditt behov, og det er ca 200 design på markisestoffet å velge mellom. Kombiner duk mot aluminiumsfarger eller hvite stativer på markisen. Velg mellom alle typer betjening; Sveiv, motor, bryter, fjernkontroll, samt sol- og vindautomatikk.

Påtrykket reklame

Påtrykket reklame/logo gir effektiv markedsføring for dere som driver bedrift. Terrassemarkise tilbys i mange ulike typer: Norlux, Monaco, Monaco Semi, Norflex & Marcesa.

terrassemarkise
norlux fra norsol

Norlux

Norlux lever opp til sitt navn. Spesialutviklede terrassemarkiser for norsk klima med markedets beste dukspenn i sin klasse. Den kan skreddersys inntil 25 kvadratmeter, har et stort fargevalg og kraftige armer som skaper et trygt og hyggelig uteområde. Om solen for en periode vil skjermes, om regnet kommer eller du trenger et fleksibelt tak gjør Norlux nytten på en utmerket måte.

Norflex

Norflex lever opp til sitt navn. Spesialutviklet for norsk klima med markedets beste dukspenn i sin klasse. Norflex er utstyrt med flexiarmer for heving og senking av armene, som gir maksimal skyggekomfort. Om solen for en periode vil skjermes, om regnet kommer eller du trenger et fleksibelt tak gjør Norflex nytten på en utmerket måte.

norflex fra norsol
Monaco fra Norsol

Monaco

I mer enn 25 år har Norsols Monaco gitt nordmenn anledning til å nyte lengre tid utendørs. Den kan skreddersys inntil 21 kvadratmeter, og med stort fargevalg og oppdaterte kvalitetsprofiler er den blitt en klassiker. Om solen for en periode vil skjermes, om regnet kommer eller du trenger et fleksibelt tak gjør Monaco nytten på en utmerket måte.

Marcesa

Tierra Marcesa er en innovativ og moderne markise. Den kraftige konstruksjonen vinkles midtveis slik at du får en mer romslig takhøyde. Et sikkert valg for økt trivsel på terrassen.

marcesa fra norsol