Solskjerming for en sommerklar bolig

25. april 2022

Gjør boligen din klar for sommeren! Vi har satt sammen en guide til solskjerming som passer utmerket for deg som vil få maksimal utnyttelse av din bolig i sommer – enten du ønsker å unngå blikk fra nysgjerrige naboer, regulere temperaturen inne eller få skygge på uteplassen.

 

1. Maksimal utnyttelse av uteplassen

Hva er vel bedre enn å kunne bruke uteplassen din uansett vær? Vi har flere flotte løsninger som gir deg denne muligheten.

Pergola er en flott og eksklusiv løsning. Med pergola på terrassen vil du ha en solskjerming som er stilren, multifunksjonell og robust. Pergolaen har et justerbart tak, som kan kjøres helt ut og inn, og stoppes i ønsket posisjon. På grunn av sitt robuste design tåler pergolaen både sterkere vind og regnvær.

Pergola kan også fås med screen i fronten på pergolaen, som fungerer ypperlig når solen står lavt, eller man ønsker å hindre innsyn. Du kan også få innebygde lyslister i pergolaen, slik at du kan nyte sene kvelder på uteplassen. Vi har også et utvalg av varmelamper som kan monteres på pergolaen for å gjøre kvelder som nytes ute enda mer behagelig.


(På bildet: Eureka pergolamarkise)

Terrassemarkise på uteplassen din skaper en behagelig atmosfære samtidig som markisen bidrar til væravskjerming. Ved både sol og regn er terrassemarkise et veldig godt alternativ. Det er nydelig å kunne nyte uteplassen sin selv med grå himmel og regnvær! En terrassemarkise er også meget plassbesparende. Terrassemarkiser kan, som med pergola, kombineres med varmelamper.


(På bildet: Terrassemarkise)

 

2. Behold utsikten samtidig som du skjermer for sola

Ønsker du muligheten til å nyte utsikten du har i hjemmet ditt eller på hytta til enhver tid? Vi har flere tips til solskjerming som muliggjør det!

Screens bidrar til å skjerme for solen og holder de varme solstrålene ute, samtidig som du har muligheten til å se gjennom screenduken. På denne måten kan du nyte utsikten, samtidig som solskjermingen hindrer at boligen din blir varmet opp uønsket. Screens er også svært stilfulle og gir fasaden på boligen din en flott estetikk.

Utvendig persienner er også et flott alternativ for å beholde utsikten. Persiennene kan justeres i ønsket vinkel slik at det fortsatt er mulig å se ut gjennom de, samtidig som de skjermer for sola.


(På bildet: Utvendige persienner)

 

Felles for alle disse typene solskjerming er at de kan fås motoriserte. Dette gjør hverdagen litt enklere, og solskjermingen kan styres og justeres med en liten fjernkontroll ved hjelp av noen få knappetrykk.

Ønsker du å se og teste ut noen av disse produktene selv? Kom gjerne innom butikken vår, hvor vi har alle produktene utstilt! For mer info om produktene vi tilbyr, ta kontakt med oss på e-post eller telefon.