Hold kulda ute med DUOPLISSÉ

10. november 2022

Med høye strømpriser blir det raskt dyrt å holde hjemmet varmt i vinterkulda. I mange hjem er vinduene en stor årsak til at kulde slipper inn, og varme slipper ut av huset.

Solskjerming er da en flott løsning for å holde høst- og vinterkulden ute. Opp mot 40% av varmeutslipp i hjemmet kan forhindres ved å trekke for solskjermingen over natten.

Det beste alternativet for ekstra isolering i vinduene er Duoplisségardin. Luften mellom det doble tekstil-laget gir ekstra effekt for isolering, og vil bidra til å forhindre at varmen slipper ut.

I tillegg til regulering av temperatur, bidrar også plisségardiner til effektiv beskyttelse mot solen, gir et behagelig klima i rommet og skjermer for innsyn.

Vi tilbyr plisségardiner i mange ulike spesialutgaver, slik at de passer nesten alle vinduer. Vi har også et bredt utvalg av ulike farger, mønstre og stoff-kvaliteter, slik at du finner løsningen som passer akkurat din bolig. Plisségardinene kan selvsagt tilpasses etter mål, og fås også til tre- og flerkantede vinduer.

 

Ta kontakt med oss om du har noen spørsmål eller ønsker Duoplissé til din bolig. Ta gjerne også turen innom butikken vår for å sjekke ut utstillingen vår og stoffprøver. Stoffprøvene kan også tas med hjem, slik at du enklere kan finne den rette løsningen for deg!

Telefon: 32 83 22 65
E-post: kontor@alfasol.no